Webtartalom-megjelenítő

Jognyilatkozat

 

A Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter portál tartalmának szerzői joga az Emberi Erőforrások Minisztériumát illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

 

Linkek elhelyezése
A Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter portál működtetői örülnek, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a működtetőt értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.
Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.
A Kormányzati Portálon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.

Képek felhasználása
A Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.


Egyéb
Tilos a portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A portál nem helyez el semmilyen, az üzleti szférához kapcsolódó hirdetést. Kizárólag a köz- és a nonprofit szféra információival foglalkozik.
A honlap fenntartói mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

*Vonatkozó törvények:

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

© Copyright Emberi Erőforrások Minisztériuma, Minden jog fenntartva

Webtartalom-megjelenítő