Webtartalom-megjelenítő

Az EMMI hivatalos címere

Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter új címe

Tisztelt Látogatók!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 1-től a Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regisztert az alábbi linken érhetik el:   http://kot.gov.hu/    2022. március 28-31. között átmenetileg a Civil Információs...

Üdvözli Önt az Emberi Erőforrások Minisztériumának Fiatalokért Felelős Főosztálya!


Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Fiatalokért Felelős Főosztálya hatósági feladatként vezeti és tartja karban a közérdekű önkéntes tevékenységgel kapcsolatos fogadó szervezeteket tartalmazó hatósági nyilvántartást.
Kiemelt feladatának tekinti, hogy a nyilvántartás naprakész adatokat tartalmazzon, hogy a fogadó szervezetek és az önkéntes tevékenységet végezni kívánó állampolgárok a lehető legkönnyebben egymásra találjanak. Ennek érdekében működteti a Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regisztert, amely biztosítja a fogadó szervezetek számára adataik, elérhetőségük és tevékenységük közzétételét. Célja, hogy a portálon összesítve legyenek elérhetők ezek a szervezetek által megadott és az Interneten közzétett nyilvános információk.
 
A portál a fogadó szervezetek és tevékenységük iránt érdeklődő látogatók számára jól strukturált és kereshető formában teszi elérhetővé a szervezetek által megadott és a főosztály közreműködésével nyilvánossá tett információkat. Lehetővé teszi továbbá a civil szférát érintő információk közzétételét, valamint a szervezetek kontaktszemélyei által megadott elérhetőségek nyilvánossá tételével biztosítja a lehetőséget az állampolgároknak a velük történő közvetlen kapcsolatfelvételre.
 
A Közérdekű Önkéntes Szervezeti Regiszter biztosítja azon megoldásokat, amelyek segítségével gyorsan, egyszerűen, ellenőrizhető módon jeleníthetők meg az adatok.
  • Közérdekű önkéntes adatok bejelentése (KÖT) - lehetőséget biztosít a Közérdekű Önkéntes Tevékenység bejelentéséhez szükséges bejelentő lap letöltéséhez és az önkénteseket fogadó szervezetek kereséséhez.
  • Országos Bírósági Hivatal (OBH) - szervezetekkel kapcsolatos adatok elérése.
  • Magyar Államkincstár (MÁK) - adatok elérése.
  • Cégkeresés - adatok elérése.
  • Egyházügyi Nyilvántartó- adatok elérése.
  • Magyar Közlöny
  • Emberi Erőforrások Minisztériuma
  • egyéb hasznos információk.

 

Webtartalom-megjelenítő